Svaka životna dob kod Vašeg ljubimca sa sobom nosi određene rizike, tako da sem lečenja, preventiva igra glavnu ulogu u očuvanju zdravlja. U PetKlubu Vam je uvek na raspolaganju tim veterinara koji će svojim stručnim savetima ukazati na moguća rešenja problema koji ima Vaš ljubimac.

U širokom asortimanu naše veterinarske apoteke pronaći ćete lekove, vitamine, suplemente, zaštite i superpremium medicinske suve i vlažne hrane.

PetKlub ima asortiman koji je usmeren ka zadovoljenju potreba pasa koji imaju određene zdravstvene probleme. Tako u našoj ponudi imamo hranu koja je odgovarajuća za pse sa bolestima srca, sa bolestima jetre, sa kožnim oboljenjima, oboljenjima probavnog trakta i dr.

Svi vlasnici pasa su svesni važnosti preventive u životu njihovih ljubimaca i koliko ona povoljno utiče na kvalitet života. Zbog toga PetKlub u svojoj ponudi ima veliki izbor sredstava za čišćenje pasa od parazita. Bilo da Vam treba ampula, tablete ili ogrlica protiv buva, krpelja ili parazita, u našim radnjama ćete pronaći ono što Vam je potrebno.

X