Zylkene 225mg

1.149,00 RSD

Zylkène je proizvod koji može da pomogne psima i mačkama da se izbore sa situacijama koje od njih traže značajno prilagođavanje na spoljašnje okruženje kao što su jaka buka i vatromet, ostajanje u pansionu, selidba, dolazak novog ljubimca ili člana porodice i slično.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 01663 Kategorije: , , ,

Opis

Zylkène je proizvod koji može da pomogne psima i mačkama da se izbore sa situacijama koje od njih traže značajno prilagođavanje na spoljašnje okruženje kao što je jaka buka i vatromet, ostajanje u pansionu, drugoj odgajivačnici, selidba, dolazak novog ljubimca ili člana porodice, putovanja, odlazak veterinaru i sve ostale stresne situacije.  Mnoge mačke veoma teško proživljavaju boravak u prostorijama sa drugim mačkama. Postoji mnogo načina da se naši kućni ljubimci odgovore na nove i nepredvidive situacije, a sve životinje ne reaguju na isti način. Zylkène im može pomoći da se izbore sa nepoželjnom promenom u njihovom okruženju.
Sastav: Prirodni bioaktivni peptid Alfa S1 Tryptic Kazein.
Indikacije: Stimuliše opuštenost kod pasa i mačaka u stresnim situacijama.
Kapsule za davanje na usta kao cele, ili se prah koji kapsula sadrži može pomešati sa hranom 1-2 dana pre očekivanog stresnog događaja.

Dodatne informacije

Robna marka

Namena

X