Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

Versele-Laga Opti Life Dog Puppy Mini Chicken&Rice 2.5kg

1.989,00 RSD

Opti Life Puppy Mini je perfektno izbalansirana formula hrane bazirana na piletini i pirinču, specijalno razvijena da zadovolji sve nutritivne potrebe štenaca malih rasa koji u odraslom dobu imaju manje od 10kg.

Na zalihama

EAN: 5410340311561 Šifra proizvoda: 01711 Kategorije: , , , , ,

Opis

Opti Life Puppy Mini pruža Vašem štenetu sve neophodne hranljive materije za izbalansiran i zdrav rast i razvoj. Jedinstvena formula bez glutena – ne sadrži pšenicu i kukuruz što smanjuje rizik od pojave alergije na gluten. Sa 88% proteina životinjskog porekla koja obezbeđuje laku probavu i optimalnu gustinu stolice. Granule veličine 7 milimetara idealne su za zubalo štenaca malih rasa pasa i od vitalnog značaja za optimalnu probavu. Nutritivni sastav Opti Life Puppy Mini  uz dodatak krila ( prirodni izvor Omega 3 masnih kiselina kao i EPA i DHA ) i vitamina doprinose zdravom i optimalnom rastu i razvoju Vašeg šteneta. EPA (eicosapentaenoična kiselina ) i DHA (docosahexaenoična kiselina) su vitalne za razvoj mozga . Na to sve dolazi i optimalni odnos proteina i masti 32% : 22%.

Sastav: 42% dehidrirana piletina, 20% pirinač, pirinčano brašno, životinjska mast, seme lana, vlakna iz povrća, hidrolizovani životinjski proteini, pivski kvasac, lososovo ulje, kril, FOS, sušena cela jaja, mahune rogača, MOS, lecitin, morske alge (  Ascophyllum nodosum ), ruzmarin, neven

Dodatne informacije

Robna marka

Uzrast

Veličina psa

Mini

X