Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

Trovet Dog Renal&Oxalate Konzerva 400g

569,00 RSD

Trovet Renal & Oxalate je posebno formulisana hrana da zadovolji zahteve pasa sa hroničnom bubrežnom insuficijencijom. Dijeta je ograničena proteinima i fosforom, što sprečava nakupljanje otpada, umanjuje stres na bubrege i na kraju usporava napredovanje bubrežne insuficijencije.

Na zalihama

EAN: 8716811000888 Šifra proizvoda: PA00015 Kategorije: , , , , ,

Opis

Trovet Renal & Oxalate je posebno formulisana hrana da zadovolji zahteve pasa sa hroničnom bubrežnom insuficijencijom. Dijeta je ograničena proteinima i fosforom, što sprečava nakupljanje otpada, smanjuje stres na bubrezima i na kraju usporava napredovanje bubrežne insuficijencije. Korišćeni proteini su visokog kvaliteta, kako bi se zadovoljile potrebe za aminokiselinama, a da ne dovode do viška otpadnih proizvoda. Gustina energije bubrega i oksalata smanjuje količinu hrane, kako bi pomogla životinjama sa gubitkom apetita da zadovolje svoje dnevne potrebe za energijom.

Indikacije: (Hronična) bubrežna insuficijencija, Urat, cistin i kalcijum oksalat urolitijaza

Kontraindikacije: Štenad, Gestacija, Laktacija, Struvitna urolitijaza

Karakteristike proizvoda: Pomaže bubrezima u regulisanju ravnoteže vode i elektrolita u telu i u krvi i uklanjanju neupotrebljivih metabolita. Visoka biološka vrednost proteina rezultira malom količinom zaostalih aminokiselina.

Savet za primenu: Pre upotrebe preporučuje se traženje mišljenja veterinara. Preporučeno trajanje upotrebe je u početku do 6 meseci. Nakon produženja perioda upotrebe, Renal & Oxalate se mogu hraniti doživotno kao kompletna dijetetska hrana.

Sastojci (mokri): svinjetina, pirinač, piletina, suncokretovo ulje, losos, dekstroza, vitamini i minerali, pulpa repe, celuloza. Prosečna analiza (po kg) Proteini6,5% Sadržaj masti6,5% Neorganske materije 1,0% Sirova vlakna0,9% Vlaga74,0% Ugljeni hidrati11,1% Vitamin A1200 IU / kg Vitamin E100 mg / kg Kalcijum (Ca) 0,20% Fosfor (P) 0,12% Natrijum (Na) 0,10% Kalijum (K) 0,18% Hlorid (Cl) 0,23% Magnezijum (Mg) 0,01% Kalijum citrat 700 mg / kg Linolna kiselina 1,6% Energija: 4,9 MJ / kg – 1169 kcal / kg

Dodatne informacije

Robna marka

Funkcionalna svojstva

Veličina proizvoda

X