Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

Schesir Dog Adult Small Šunka 0.8kg

659,00 RSD

Schesir dog pedstavlja suvu monoproteinsku hranu za odrasle pse malih i patuljastih rasa proizvedenu od prirodnih sastojaka uz dodatak vitamina i minerala, kao i ostalih nutritijenata neophodnih za zdrav život.

Na zalihama

EAN: 8005852150035 Šifra proizvoda: 431 Kategorije: , , , , ,

Opis

Monoproteinska hrana za odrasle pse malih i patuljastih rasa proizvedena od prirodnih sastojaka uz dodatak vitamina i minerala. Osnova hrane je šunka-pršuta. Sadrži samo jedan izvor visoko-svarljivih proteina (svinjetina) i izvor masti.
Hipoalergijska svojstva hrane proizilaze iz činjenice da nema dodatih konzervanasa i boja, kao i da je hrana proizvedena od samo jednog izvora proteina. Pogodna je za ishranu pasa koji imaju intoleranciju na hranu. Kvasac zajedno sa FOS (fruktooligo-saharidi) imaju i prebiotsku funkciju tj. obezbeđuju maksimalnu asimilaciju nutritijenata iz hrane. Omega 3 i Omega 6 iz prirodnih izvora, garantuju zdravlje kože i sjajnu dlaku, a zajedno sa anti-oksidantima (vit. C i vit. E), pomažu organizmu u borbi protiv slobodnih radikala i stimulišu aktivnost i podmađivanje organizma psa.

Sastav: 25% dehidrirana svinjetina ( šunka ), kukuruz, pirinač 19%, pročišćena životinjska mast, ječam, kukuruzni gluten, pulpa cvekle, 1% fruktooligosaharidi ( FOS ), 0,3% pivski kvasac, kalcijum  fosfat, kalijum fosfat,  natrijum hlorid, 0,1% juka, 0,03% dehidrirane aromatične biljke ( grožđe, citrusi, deteline, kurkuma, ruzmarin )

Dodatne informacije

Robna marka

Veličina psa

Small

Veličina pakovanja

Ukus

Uzrast

Veličina proizvoda

X