Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

Sanicat Cat Clumping Active White posip 10L

1.679,00 RSD

Sanicat Active White

Ekstra grudvajući posip napravljen od čistog belog betonita obogaćen aktivnim kiseonikom zahvaljujući kome na prirodan način eliminiše neprijatne mirise. Osim prirodnog aktivnog kiseonika ne sadrži nikakve antibakterijske hemikalije što ga čini ekstremno bezbednim za Vaše ljubimce te štiti njihovo zdravlje.

Na zalihama

EAN: 8411514805562 Šifra proizvoda: 04489 Kategorije: , , , , ,

Opis

Sanicat Clumping je odličan, 100% prirodan proizvod namenjen svakodnevnoj upotrebi. Ovaj bentonitski posip karakteriše visoka moć upijanja, jako dobra neutralizacija neprijatnih mirisa fizioloških izlučevina kao i nastanak kompaktnih grudvi na zaprljanom delu koje se lako uklanjaju iz mačijeg toaleta. Ne lepi se za šapice i ne pravi blato. Dugotrajan i ekonomičan.

Uputstvo za upotrebu:

U čistu i suvu posudu za mačiji toalet nasuti sloj debeo 5 cm Sanicat Clumping posipa. Redovno uklanjati grudve nastale na zaprljanim mestima i dopuniti istom količinom čistog posipa. Nastale grudve ne treba bacati u wc šolju. Jednom nedeljno isprazniti mačiji toalet i oprati ga. Kad se posuda osuši vratiti u nju posip koji ste predhodno izvadili i odložili.

Dodatne informacije

Robna marka

Tip posipa

Namena

Veličina proizvoda

X