Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

Pro Plan Dog Adult Medium OptiDigest Sensitive Jagnjetina 14 KG

9.989,00 RSD

Potpuna hrana za odrasle pse srednjih rasa s osetljivom probavom. Pomaže u poboljšanju ravnoteže mikroflore i promoviše kvalitetnu stolicu, zahvaljujući uključivanju prirodnog izvora prebiotika.

Na zalihama

EAN: 7613035214774 Šifra proizvoda: PH00014 Kategorije: , , , , ,

Opis

Potpuna hrana za odrasle pse srednjih rasa s osetljivom probavom. Sadrži veterinarsku i nutricionističku kombinaciju hranljivih sastojaka.
Sadrži prebiotike za koje je naučno dokazano da povećavaju količinu bifidobakterija za bolju ravnotežu crevne mikroflore. Sa specifičnim sastojcima koji poboljšavaju zdravlje creva i kvalitet stolice.
Formula sa sastojcima koji olakšavaju probavni proces kao što je jaje koje je veoma lako svarljivo, prirodna glina poput bentonita koja osigurava fekalnu konzistenciju i prebiotički izvor poput pulpe repe koji poboljšava zdravlje creva.

Jagnjetina* (19%), kukuruz, dehidrirane belančevine živine, kukuruzno zrno, riža (8%), životinjska mast, sušeni repini rezanci, sojino brašno, hidrolizat mesa i prerađevina životinjskog porekla, kukuruzno glutensko brašno, sušeno jaje, minerali, riblje ulje.

Dodatne informacije

Robna marka

Veličina psa

Medium

Veličina pakovanja

Ukus

Veličina proizvoda

Uzrast

X