Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

PPVD Canine&Feline Convalescence 195g

349,00 RSD

Kompletna dijetalna hrana za kućne ljubimce, mačke i pse, za nadoknadu hranljivih sastojaka i rekonvalescenciju. Sadrži visoku koncentraciju osnovnih hranljivih i lako probavljivih sastojaka. Pogodna za oporavak nakon operacije, izloženosti naporu ili iscrpljenosti, kao i za ljubimce koji su izloženi prehrambenom stresu (poput laktacije ili neuhranjenosti).

Na zalihama

EAN: 7613035182127 Šifra proizvoda: PA00001 Kategorije: , , , , ,

Opis

Kompletna dijetalna hrana za kućne ljubimce, mačke i pse, za nadoknadu hranljivih sastojaka i rekonvalescenciju. Sadrži visoku koncentraciju osnovnih hranljivih i lako probavljivih sastojaka. Pogodna za oporavak nakon operacije, izloženosti naporu ili iscrpljenosti, kao i za ljubimce koji su izloženi prehrambenom stresu (poput laktacije ili neuhranjenosti). Čak i bolesne životinje sa malo apetita ohrabruju da jedu i da sadrže visoku koncentraciju osnovnih hranljivih materija, omega-3 masnih kiselina, antioksidativnih vitamina, arginina i cinka koji pomažu u regeneraciji i imunološkom sistemu.

Dijetalna hrana koja sadrži povećani nivo proteina visokog kvaliteta, pomaže u oporavku tjelesne mase. Podržava visoku nutritivnu gustinu koja će pružiti energiju za oporavak. Promoviše visoku probavljivost, jer je formulisan sa vrlo probavljivim sastojcima.

Prehrambene koristi:

  • Povećani nivo visokokvalitetnih proteina: za oporavak i regeneraciju.
  • Visoka gustina hranjivih materija: Da biste obezbedili energiju potrebnu za oporavak.
  • Visoka probavljivost: Formulirana sa vrlo svarljivim sastojcima.

Kontraindikacije:

  • Uslovi povezani sa potrebom dijeta sa malo proteina (napredni nivo bubrežne insuficijencije) ili dijetom sa malo masti (slaba asimilacija masti)

Sastav: Bubrega, jetra, pluća i svinjska plazma, ćuretina, losos, suncokretovo ulje, minerali, kukuruzni skrob, riblje ulje, različiti šećeri.

Analitički sastojci: Vlažnost: 76,0%; Sirovi protein: 11,2%; Bruto masnoća: 7,8%; Sirovi pepeo: 3,5%; Sirova vlakna: 0,3%; Taurin: 1400 mg / kg; MS: 1100 kcal / kg.

Dodatne informacije

Robna marka

Funkcionalna svojstva

Veličina proizvoda

X