Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

Platinum Dog Fit-Sticks Chicken&Lamb 300g

759,00 RSD

Zdrave sočne poslastice u obliku štapića namenjene ishrani pasa svih uzrasta i rasa sa 76% svežeg pilećeg i jagnjećeg mesa.

Na zalihama

EAN: 4260208740085 Šifra proizvoda: PH01030 Kategorije: , , ,

Opis

Zdrave sočne poslastice u obliku štapića namenjene ishrani pasa svih uzrasta i rasa sa 76% svežeg pilećeg i jagnjećeg mesa.

Zdrave poslastice sa malim procentom masti namenjene su psima svih uzrasta i rasa. Ne sadrže nepoželjne aditive koji opterećuju organizam. Kao i PLATINUM kompletna hrana PLATINUM Fit sticks sa piletinom i jagnjetinom sadrže samo visokokvalitetne sastojke koji su pogodni i za ljudsku ishranu:

  • 76% svežeg pilećeg i jagnjećeg mesa
  • Pirinač kao izvor visokokvalitetnih ugljenih hidrata
  • Ekstrakt zelenusne školjke i razno hranljivo bilje

Kuvane u sopstvenom soku mesa, lagano sušene i formirane u štapiće. Okvirno 28 stapića ulazi u svako pakovanje. Sa 18% vlage u sebi PLATINUM Fit sticks su sočni i ukusni zalogaji. Vaš pas će ih voleti. Ne sadrže genetski modifikovane sastojke.

Sastav:

Sveže pileće i jagnjeće meso (76%), sveža pileća džigerica, integralni pirinač, ekstrakt zelenousne školjke, seme silimarina, koren sasparile, sušeni celer, kormorač u prahu, sušene artičoke, potočarka, ekstrakt čaja kamilice, maslačak, gorčica, kalijum hlorid.

Analitički sastav: Sirovi proteini 24%, sirove masti 9,9%, sirovi pepeo 6,5%, sirova vlakna 2,5%, kalcijum 1,5%, fosfor 1%, vlaga ( prirodna ) 18%

Aditivi po kilogramu

Bez dodataka vitamina i minerala.

Anti-oksidansi bazirani na vitaminima: tokoferol koji sadrži ekstrakte prirodnog porekla.

 

Dostupno u pakovanju od 300g

Dodatne informacije

Robna marka

Tip poslastice

Veličina proizvoda

X