Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

Pet Secret Tonik za čišćenje suznih mrlja 100ml

3.199,00 RSD

Veličina proizvoda: 100 ml

Na zalihama

EAN: 3859893423215 Šifra proizvoda: 01027 Kategorije: , , , ,

Opis

Tonik za cišcenje suznih mrlja za pse i macke, formulisan za kompletnu negu očiju. Na prirodnoj bazi bez hidrolata, bez agresivnih izbeljivača. Proizvod sadrzi sastojke koji: čiste, neguju, izbeljuju dlaku, deluju antibakterijski. Proizvod ne sadrzi izbeljivace, perokside, bornu kiselinu! 100% organski hidrolati deluju blago i protivupalno na dlaku i kožu psa i macke. Osim čišcenja, proizvod regeneriše, posvetljuje i izbeljuje dlaku. Antiseptička svojstva izabranih hidrolata podrucje ispod očiju ostavlja nepogodnim za
razvoj bakterija i gljivica. Derivat vitamina C ima snažni protivupalni ucinak te uklanja suzne mrlje i izbeljuje dlaku. Ekstrati pomno izabranih biljaka u sinergiji sa hidrolatima pospešuju posvetljivanje tretiranog podrucja ispod oka.

Način upotrebe: Tonik nanesite na pamučni jastučić i koristite na području ispod oka. Svakodnevno koristit dva do tri puta. Proizvod će posvetliti mrlje a nova dlaka koja će rasti biće bez obojenja.

Napomena: Samo za spoljnu primenu. Ne sme se nanositi na oštećenu kožu ili rane. Ne sme doći u kontakt sa očima. Ako se pojavi reakcija preosetljivosti prekinuti upotrebu.
Način čuvanja: Na tamnom mestu na temperaturi do 25⁰C, van domašaja dece.

Dodatne informacije

Robna marka

Namena

Tip

Veličina proizvoda

X