Pet Secret Premium šampon 185ml

1.899,00 RSD

Pet Secret Premium šampon sa procijanidima, kao vrhunski predstavnik proizvoda za negu formulisanih na način da budu što nežniji prema koži, a ujedno oslobođeni jakih hemikalija i intenzivnih mirisa.

Nema na zalihama

EAN: 3859893423093 Šifra proizvoda: 01031 Kategorije: , , , , ,

Opis

Dlaka Vaših četvoronožnih ljubimaca iz dana u dan izložena je UV zračenju, stalnom četkanju i sušenju i čestom pranju koje može podstaći stvaranje slobodnih radikala. Rezultati su, nažalost, brzo vidljivi – poroznija i osetljivija, lomljiva i gruba dlaka koja životinji daje nezdrav i neuredan izgled. Kako bi se
doskočilo ovim nevoljama, iz Pet Secret linije proizvoda stigao je Premium šampon sa procijanidima, kao vrhunski predstavnik proizvoda za negu formulisanih na način da budu što nežniji prema koži, a ujedno oslobođeni jakih hemikalija i intenzivnih mirisa. Procijanidi su poznati kao snažni antioksidansi i neutralizatori slobodnih radikala, snažniji od vitamina C i E.
Upravo su ove njihove funkcije u kombinaciji s keratinom garancija što uspešnijeg obnavljanja oštećene dlake i njenog brilijantnog sjaja, glatkoće i mekoće.

P.S. tajni sastojci su:procijanidi, keratin, polifruktoli.

Način upotrebe: Navlažite dlaku s toplom vodom i nanesite šampon izbegavajuci oči. Napravite penu i dobro umasirajte približno 3-5 minuta kako bi aktivni sastojci delovali i dospeli do kože.
Ljubimca temeljno isperite i nanesite Premium regenerator.
Pet Secret Premium šampon možete koristiti svakodnevno.

Dodatne informacije

Robna marka

Namena

Tip

Veličina proizvoda

X