Pet Secret Premium regenerator 185ml

1.949,00 RSD

Pet Secret Premium regenerator uz fantastična svojstva procijanida kao snažnih antioksidansa i neutralizatora slobodnih radikala, i u kombinaciji sa polifruktolima za održavanje optimalne količine vlage, omekšava dlaku još od prvog korišćenja.

Na zalihama

EAN: 3859893423109 Šifra proizvoda: 01032 Kategorije: , , , , ,

Opis

Dok će šampon očistiti i osvežiti kožu i vratiti vlažnost, upravo je regenerator taj koji će dlaku bogato nahraniti i dati joj dodatni sjaj i mekoću. Uz fantastična svojstva procijanida kao snažnih antioksidansa i neutralizatora slobodnih radikala i u kombinaciji sa polifruktolima za održavanje optimalne količine
vlage, Premium regenerator sa procijanidima zaštiti će dlaku prilikom šamponiranja, znatno će olakšati četkanje Vašeg ljubimca nakon kupanja i dlaci dati sjaj, mekoću i punoću. Put do najboljih rezultata ponekad možete proći u nekoliko koraka!

P.S. tajni sastojci su: procijanidi, keratin, inulin.

Način upotrebe: Nakon pranja Premium šamponom i ispiranja, nanesite Premium regenerator. Dobro
umasirajte u dlaku i za bolji rezultat ostavite 2-3 minuta pre ispiranja. Nakon toga, ljubimca temeljno isperite u mlakoj vodi i osušite peškirom. Rezultat je divna, sjajna i negovana dlaka.
Preporuka: nakon Premium regeneratora koristiti Premium masku sa procijanidima i oligosaharidima za omekšavanje i zaštitu dlake.

Napomena: Samo za spoljnu primenu. Ne sme se nanositi na oštećenu kožu ili rane. Ne sme doći u kontakt sa očima. Ako se pojavi reakcija preosetljivosti prekinuti upotrebu.
Način čuvanja: Na tamnom mestu na temperaturi do 25⁰C, van domašaja dece.

Dodatne informacije

Robna marka

Namena

Tip

Veličina proizvoda

X