Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

AKCIJA

Pedigree Dog Adult Mini Govedina 12kg

3.476,00 RSD 4.089,00 RSD

Kompletna hrana za odrasle pse malih rasa sa govedinom i povrćem. Razvijena da obezbedi ishranu koja je usmerena na četiri potrebe: proizvodi pomažu podržavanje prirodne odbrane, zdrave kože i krzna, dobrog varenja, kao i pomoć u čišćenju zuba pasa.

Na stanju

Šifra proizvoda: 01072 Kategorije: , , , , ,

Opis

Kompletna hrana za odrasle pse malih rasa sa govedinom i povrćem. Razvijena da obezbedi ishranu koja je usmerena na četiri potrebe: proizvodi pomažu podržavanje prirodne odbrane, zdrave kože i krzna, dobrog varenja, kao i pomoć u čišćenju zuba pasa. Pomaže da održite Vašeg psa zdravim i vitalnim. Bez dodatih veštačkih aroma.

SASTOJCI: žitarice**, meso i proizvodi životinjskog porekla (20%, uključujući 4% govedine u braon briketima*), ulja i masti (uključujući 0.5% suncokretovog ulja), proizvodi biljnog porekla (uključujući 4% sušene pulpe repe**), minerali (uključujući 0.3% natrijum tripolifosfata kao aktivnog sastojka u braon briketima*), povrće** (uključujući 0.5% sušene šargarepe (ekvivalentno 4% šargarepe) u narandžastim briketima* i 1% sušenog graška (ekvivalentno 4% graška) u zelenim briketima*), ekstrakti biljnih proteina.
*Braon briketi obično čine 80% proizvoda, narandžasti i zeleni briketi obično čine po 10% proizvoda.
**Prirodni sastojci.

Dodatne informacije

Težina 12 kg
Robna marka

Uzrast

Veličina psa

Mini

Veličina proizvoda

X