Otodine 100ml

1.999,00 RSD

Koristiti kada je potrebna dezinfekcija i čišćenje ušiju pre tretmana. Može se koristiti kao terapijsko sredstvo, kada su ispitivanjem i citologijom identifikovane bakterije koje su osetljive na supstance koje sadrži Otodine®.

Na zalihama

EAN: 8009722000802 Šifra proizvoda: 01553 Kategorije: , , ,

Opis

OTODINE® je rastvor za uši sa patentiranom formulom. Sadrži kombinaciju dve supstance: Tris- EDTA i Hlorheksidin diglukonat 0,15 %, obe efikasne protiv bakterija.
INDIKACIJE: Koristiti kada je potrebna dezinfekcija i čišćenje ušiju pre tretmana. Može se koristiti kao terapijsko sredstvo, kada su ispitivanjem i citologijom identifikovane bakterije koje su osetljive na supstance koje sadrži Otodine®.
TRIS-EDTA Tris-EDTA (puferski rastvor trometamola i etilen- diaminotetrasirćetne kiseline) ima sinergistički efekat sa hlorheksidin diglukonatom. Naročito je efikasan protiv Gram-negativnih bakterija (Pseudomonas aeruginosa, Proteus spp., E. coli i dr.), koje su izazivači hroničnih upala ušiju.
HLORHEKSIDIN DIGLUKONAT Hlorheksidin onat ima antibakterijsko dejstvo, koje se ne smanjuje u prisustvu organskog materijala.

Dodatne informacije

Robna marka

Namena

X