Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

NPSC Snack Weight Control poslastica poultry 110g

589,00 RSD

Poslastice bez žitarica sa živinskim mesom, lososovim uljem i L-karnitinom namenjene odraslim psima napravljene da održe optimalnu telesnu težinu i optimalnu funkciju digestivng trakta.

Na zalihama

EAN: 4771317472427 Šifra proizvoda: 04262 Kategorije: , , ,

Opis

Žitarice mogu da izazovu alergije i probleme sa digestivnim traktom. Ove poslastice su idealne za pse koji imaju osetljiv digestivni trakt i koji su podložni pojavi alergija. Izbalansirani sastav probiotika i prebiotika pomaže da se osigura pravilan balans crevnih bakterija, zdrava crevna flora i varenje.

Kako ove poslastice ne sadrže bilo koju vrstu žitarica pogodne su za pse sa osetljivim digestivnim traktom.

Glavni izvor proteina je lako svarljivo živinsko meso. Zahvaljujući dobro odabranim izvorima proteina ove poslastice su idealne za osetljive pse.

Morska trava sadrži vitamine A, C, K i B6, kalcijum, kalijum, bakar, jod i mangan koji pomažu da se ukloni zubni plak i kamenac.

Hitozamin smanjuje nivo lošeg holesterola u krvi, pomaže da se održi optimalna telesna težina, sagoreva kalorije i pomaže probavu.

Ekstrakt zelenog čaja i dinamički mikronizovani klinopltiolit smanjuju i kontrolišu apsorpciju lošeg holesterola u organizmu.

Sastav: Dehidrirano meso ( živinsko meso min 30% ), stelja od krompira, kukuruz, hidrolizovani živinski obrok, sorbitol, glicerin, glukozni sirup, vlakna graška, lososvo ulje 2%, morska trava Ascophyllum nodosum (2%), dinamički mikronizovani klinoptiolit 1%, ljuspice semena beličaste Fitonije 1%, hitozamin, inulin 0,9%, probiotici Bacillus subtilis, minerali.

Dodatne informacije

Robna marka

Tip poslastice

Veličina proizvoda

X