Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

NPSC Snack Healthy Skin&Coat poslastica poultry 160g

589,00 RSD

Poslastice bez žitarica sa živinskim mesom i cinkom namenjene odraslim psima napravljene da ojačavaju reproduktivnu funkciju pasa i čine kožu i dlaku zdravim.

Na zalihama

EAN: 4771317472397 Šifra proizvoda: 04260 Kategorije: , , ,

Opis

Žitarice mogu da izazovu alergije i probleme sa digestivnim traktom. Ove poslastice su idealne za pse koji imaju osetljiv digestivni trakt i koji su podložni pojavi alergija. Izbalansirani sastav probiotika i prebiotika pomaže da se osigura pravilan balans crevnih bakterija, zdrava crevna flora i varenje.

Kako ove poslastice ne sadrže bilo koju vrstu žitarica pogodne su za pse sa osetljivim digestivnim traktom.

Glavni izvor proteina je lako svarljivo živinsko meso. Zahvaljujući dobro odabranim izvorima proteina ove poslastice su idealne za osetljive pse.

Lososovo ulje osigurava optimalan metabolizam, stimuliše proizvodnju kolagena, ojačava imunitet i održava kožu i dlaku zdravim.

Ekstarkt Melise smanjuje stres i anksioznost održavajući optimalnu funkciju nervnog sistema. Smanjuje bolove u mišićima i zglobovima. Ima antioksidaciono i antibakterijsko svojstvo, ojačava organizam i pomaže da se održi njegov optimalan rad u slučaju slabosti.

Cink štiti ćelije od oksidanasa i čuva normalnu fuknciju vida. Ojačava imunitet, regeneriše ćelije i osigurava pravilno lučenje hormona.

Sastav: Dehidrirano meso ( živinsko meso min 30% ), krompirov skrob, kukuruz, hidrolizovani živinski obrok, pivski kvasac 5,4%, sorbitol, glicerin, glukozni sirup, vlakna graška, lososvo ulje 2%, dinamički mikronizovani klinoptiolit 1%, ekstrakt melise 0,5%, minerali.

Dodatne informacije

Robna marka

Tip poslastice

Veličina proizvoda

X