Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

Monge Dog Adult konzerva BWild salmon 400g

199,00 RSD

Monge Natural Super Premium BWild formula Grain Free, losos za odrasle pse sa bundevom i tikvicama kompletna je i uravnotežena hrana za kućne ljubimce za odrasle pse svih rasa.

Na zalihama

EAN: 8009470012621 Šifra proizvoda: 03122 Kategorije: , , ,

Opis

Monge Natural Super Premium BWild formula Grain Free hrana za pse. Hrana sa lososom za odrasle pse sa bundevom i tikvicama kompletna je i uravnotežena hrana za odrasle pse svih rasa. Specijalno razvijen za dobrobit pasa svih veličina, kroz izbor alternativnih izvora ugljenih hidrata koji nisu derivati žitarica, kao što su tikvice i bundeva. Recept je poboljšan ksilo-oligosaharidima (XOS), prebioticima sledeće generacije koji podržavaju zdravlje creva. Formulacija podržava artikulacije, zbog uključivanja glukozamina i hondroitin sulfata. Preporučuje se psima svih veličina.

Sastav: Sastav: Sveži losos (26%), svinjska jetra, pileće meso, lososovo ulje, proizvodi od kvasca, sušena bundeva 2% (oko 8,6% sveže bundeve), sušene tikvice 2% (oko 8,6% svežih tikvica), minerali, krompir , sveže borovnice, sveže brusnice, sveže maline,

Dodatne informacije

Robna marka

Veličina proizvoda

X