Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

Hot

Grizzly ulje za dlaku za pse 250ml

2.389,00 RSD

Grizzly lososovo ulje je prirodno, pročišćeno ulje dobijeno preradom od pravog divljeg lososa.

Na zalihama

EAN: 693804806017 Šifra proizvoda: 01002 Kategorije: , , ,

Opis

Čist i potpuno prirodan proizvod

Grizzly lososovo ulje je prirodno, pročišćeno ulje dobijeno preradom od pravog divljeg lososa kao i za ljudsku konzumaciju. Grizzly lososovo ulje obezbeđuje visoku količinu zdravih nezasićenih masnih kiselina OMEGA-3, EPA i DHA kao i prirodnu količinu OMEGA-6 masnih kiselina.

Odnos OMEGA-3 prema OMEGA-6 u Grizzly lososovom ulju je viši od 9:1, za razliku od ulja lososa uzgajanih na farmama gde je odnos niži i od 3:1. Zbog tog odnosa Grizzly lososovo ulje je puno efikasnije za regulaciju OMEGA masnih kiselina u ishrani ljubimaca. Regularna ishrana obiluje OMEGA-6 masnim kiselinama (iz biljnog ulja i pilećih masnoća), a nedostaju joj OMEGA-3 masne kiseline.

OMEGA 3-masne kiseline EPA i DHA su važni hranljivi sastojci koji su potrebnim vašim ljubimcima za održavanje zdrave kože i mekog i sjajnog krzna.

Ulje divljeg lososa pomaže očuvanju snažnog imuniteta i opšteg zdravlja, povoljno deluje na srce i visok nivo energije. Grizzly lososovo ulje ima blag miris kao file svežeg lososa, a dokazano je i vrlo ukusno za pse i mačke.

Preporučujemo svakodnevno korišćenje lososovog ulja jer je to najprirodniji način održavanja zdrave kože i dlake tokom dugog i zdravog života.

Dodatne informacije

Robna marka

Namena

X