Grizzly ulje za dlaku 125ml

1.389,00 RSD

Grizzly lososovo ulje je prirodno, pročišćeno ulje dobijeno preradom od pravog divljeg lososa.

Na zalihama

EAN: 693804806130 Šifra proizvoda: 01001 Kategorije: , , ,

Opis

Čist i potpuno prirodan proizvod

Grizzly lososovo ulje je prirodno, pročišćeno ulje dobijeno preradom od pravog divljeg lososa kao i za ljudsku konzumaciju. Grizzly lososovo ulje obezbeđuje visoku količinu zdravih nezasićenih masnih kiselina OMEGA-3, EPA i DHA kao i prirodnu količinu OMEGA-6 masnih kiselina.

Odnos OMEGA-3 prema OMEGA-6 u Grizzly lososovom ulju je viši od 9:1, za razliku od ulja lososa uzgajanih na farmama gde je odnos niži i od 3:1. Zbog tog odnosa Grizzly lososovo ulje je puno efikasnije za regulaciju OMEGA masnih kiselina u ishrani ljubimaca. Regularna ishrana obiluje OMEGA-6 masnim kiselinama (iz biljnog ulja i pilećih masnoća), a nedostaju joj OMEGA-3 masne kiseline.

OMEGA 3-masne kiseline EPA i DHA su važni hranljivi sastojci koji su potrebnim vašim ljubimcima za održavanje zdrave kože i mekog i sjajnog krzna.

Ulje divljeg lososa pomaže očuvanju snažnog imuniteta i opšteg zdravlja, povoljno deluje na srce i visok nivo energije. Grizzly lososovo ulje ima blag miris kao file svežeg lososa, a dokazano je i vrlo ukusno za pse i mačke.

Preporučujemo svakodnevno korišćenje lososovog ulja jer je to najprirodniji način održavanja zdrave kože i dlake tokom dugog i zdravog života.

Dodatne informacije

Robna marka

Namena

X