Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

Dog Chow Adult All Sensitive Losos 14 KG

5.889,00 RSD

Purina Dog Chow Sensitive sa lososom i pirinčem je kompletna i uravnotežena ishrana za osetljive odrasle pse. Vrhunska hrana bogata kvalitetnim mesom, koje čini osnovu hrane koja pokriva potrebe pasa svih rasa u svim životnim periodima.

Na zalihama

EAN: 7613034488244 Šifra proizvoda: PH00039 Kategorije: , , , , ,

Opis

Purina Dog Chow Sensitive sa mesom lososa i pirinčem je 100% uravnotežena ishrana za pse sa osetljivom kožom i osetljivom probavom. Vrhunska hrana bogata kvalitetnim mesom, koje pokriva potrebe pasa svih rasa u svim njihovim životnim periodima.

Hrskava struktura granula pomaže u održavanju čistih zuba i promoviše dobru higijenu zuba za pse. Sadrži lososa kao prirodni izvor proteina, koji zajedno sa integrisanim žitaricama i pirinčanim pšenicama promoviše idealno fizičko stanje vašeg psa.

Digestivni trakt:
Dog Chow sadrži pirinač i prirodna vlakna cikorije i repinu pulpu. Pirinač doprinosi boljoj svarljivosti hrane. Cikorija je izvor prirodnih prebiotika koji povećavaju broj dobrih bakterija u crevima i promovišu zdrav probavni trakt.

Koža i dlaka:
Dog Chow Sensitive za odrasle pse sadrži omega 3 i 6 masne kiseline i vitamin A (oba prirodnog porekla) za dobijanje i održavanje zdrave kože i sjajne dlake.

Sastav: Žitarice, meso i derivati životinjskog porekla, proteinski ekstrakti biljnog porekla, ulja i masti, ribe i riblji deriva (1,8% ), biljni nusproizvodi (1,5% sušene repe), povrće (1, 1% sušenog korena cikorije) minerala.  Odgovara 4% rehidriranog mesa ribe i nusproizvoda životinjskog porekla, što odgovara 4% lososa.

Analitički sastav: Protein 23%, sadržaj masti 10%, neorganski sadržaj 8%, sirova vlakna 3%.

Dodatne informacije

Robna marka

Veličina psa

Hrana za sve veličine

Veličina pakovanja

Ukus

Veličina proizvoda

Uzrast

X