Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

Dog Chow Adult All Jagnjetina 14 KG

5.369,00 RSD

Potpuna, suva hrana za odrasle pse. Jedinstvena formula sa proteinima jagnjetine koji obezbeđuje laku probavu i jak imunitet. Veličina i oblik granule prilagođena je zubalu većih i manjih rasa, te zato obezbeđuje dobru oralnu higijenu.

Na zalihama

EAN: 7613034487636 Šifra proizvoda: PH00035 Kategorije: , , , , ,

Opis

Dog Chow jagnjetina – potpuna, suva hrana za odrasle pse. Formulisano sa cikorijom, prirodnim izvorom prebiotika. Dvostruka veličina i oblik granula podstiče proces žvakanja. Napravljena bez dodatih veštačkih boja, ukusa i konzervansa.

Hrskava struktura granula pomaže u održavanju čistih zuba i promoviše dobru higijenu zuba za pse. Sadrži jagnjetinu kao prirodni izvor proteina, koji zajedno sa integrisanim žitaricama i pirinčanim pšenicama promoviše idealno fizičko stanje vašeg psa.

Digestivni trakt:
Dog Chow sadrži pirinač i prirodna vlakna cikorije i repinu pulpu.
Pirinač doprinosi boljoj svarljivosti hrane. Cikorija je izvor prirodnih prebiotika koji povećavaju broj dobrih bakterija u crevima i promovišu zdrav probavni trakt.

Koža i dlaka:
Dog Chow Sensitive za odrasle pse sadrži omega 3 i 6 masne kiseline i vitamin A (oba prirodnog porekla) za dobijanje i održavanje zdrave kože i sjajne dlake.

Dodatne informacije

Robna marka

Veličina psa

Hrana za sve veličine

Veličina pakovanja

Ukus

Veličina proizvoda

Uzrast

X