Dermilen šampon 150ml

1.489,00 RSD

Veličina proizvoda:

Na zalihama

EAN: 3605874118317 Šifra proizvoda: 01650 Kategorije: , , ,

Opis

Dermilen
Šampon gel koji vraća masnoću i vlažnost kože, za pse i mačke, hipoalergijski, za normalnu i osetljivu kožu.

Koža pasa i mačaka oboleva relativno često, a posledice mogu biti opadanje dlake, svrab i  promene na koži različitog intenziteta. Jedan od osnovnih elemenata uspešne terapije kože su medicinski šamponi za pse i mačke. Jedan od lidera u ovoj oblasti je Vetoquinol (Francuska) čiji šamponi pomažu kliničarima širom sveta da se uspešno izbore sa bolestima kože kao sto su atopija, piodermija, hot spot, seboreja i tako dalje.

Zahvaljujući svojoj visoko aktivnoj komponenti za pranje, Dermilen poseduje jaku sposobnost čišćenja, čime se postiže temeljno pranje dlake i kože.
Masne komponente delotvorno štite kožu od isušenja, koža zadržava vlažnost i nežnost.
Dermilen se takođe pokazao kao dobar hipoalergijski gel zbog sadržaja posebno odabranih komponenti koje ne senzibilišu kožu pa se može upotrebiti i kod osetljivih životinja i kroz duži period.

Sastav: Voda, TEA, alkalni sulfat, PEG-8, kaprilini-kaprini gliceridi, feniksietanol, hidrolizirani kolagen, hidroksietil celuloza, polikvarterna-11 baza, miris.

Uputstvo za upotrebu: Kod pranja dlake i kože šampon se stavlja u malim porcijama na dobro nakvašenu dlaku i dobro umasira do stvaranja pene; kod jake zaprljanosti treba povećati količinu ili dva puta šamponirati. Nakon temeljnog masiranja dlake i kože treba sapunicu dobro isprati velikom količinom vode. Učestalost pranja je prema potrebi, odnosno prema zaprljanosti dlake. Šampon se koristi i kao potporna terapija kod različitih kožnih bolesti.
Zahvaljujući karakteristici DERMILEN® -a da koži vraća masnoću dobro se podnose i češća pranja.

Način čuvanja: Držati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi.
Držati dalje od domašaja dece. Samo za upotrebu na životinjama.

Dodatne informacije

Robna marka

Namena

X