Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

DECHRA Dog Heart&Kidney Support 2Kg

2.599,00 RSD

Veterinarska dijeta dizajnirana je da pruži hranljivu podršku odraslim psima sa smanjenom funkcijom srca, bubrega i / ili jetre. Visok nivo omega 3 iz ribe, smanjeni proteini i pažljivo uravnoteženi vitamini i minerali podržavaju krvni pritisak i smanjuju opterećenje bubrega.
Ova suva hrana za pse takođe je dizajnirana da pomogne u sprečavanju stvaranja kalcijum oksalata, urata ili cisteinskih kamenaca.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 07331 Kategorije: , , , , ,

Opis

Sadrži visok nivo ribljeg ulja za podršku srčanom ritmu i normalnom krvnom pritisku.

Smanjen sadržaj proteina radi smanjivanja opterećenja bubrega u kombinaciji sa proteinima visoke biološke vrednosti kako bi se osiguralo da Vaš pas dobija hranljive sastojke koji su mu potrebni.
Visok nivo Omega-3 i ograničeni sadržaj fosfora koji podržavaju rad bubrega.
L-karnitin i taurin podržavaju rad srca.
Smanjen sadržaj soli podržaće zdrav krvni pritisak.
Smanjen protein, dodat kalijum citrat i alkalni urin mogu pomoći u sprečavanju stvaranja kalcijum oksalata, urata ili cisteinskih kamenaca.
Upakovano u azot kako bi sačuvalo dragocena riblja ulja Omega-3.

Sastojci:

Pirinač, pšenica, kukuruz, riblje ulje, svinjska mast, jaja u prahu, antarktički kril, minerali (uključujući trikalijum citrat i zeolit), hidrolizat životinjskih proteina, proteini krompira, vitamini i elementi u tragovima (uključujući helirane elemente u tragovima), riblje brašno, kvasac, celulozni prah, taurin, metionin, L-karnitin, ekstrakt ruzmarina. Sa prirodnim antioksidantima (tokoferoli i vitamin C).
Ne sadrži veštačke boje ili arome.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Robna marka

Veličina psa

Hrana za sve veličine

Veličina proizvoda

Uzrast

X