Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

DECHRA Dog Food Allergy Management 2Kg

2.599,00 RSD

Veterinarska dijeta je idealna za pse sa višestrukim alergijama koji podržavaju pse sa alergijama / osetljivošću na hranu i alergijskom reakcijom na spoljne alergene. Ograničeni broj sastojaka sa niskim sadržajem alergena smanjuje šanse za alergijske reakcije na hranu, dok visoki nivoi hranljivih sastojaka koji pomažu koži pomažu u poboljšanju zdravlja kože i tako jačaju barijeru protiv spoljnih alergena.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 07330 Kategorije: , , , ,

Opis

Zasnovan je na sastojcima za koje je manje verovatno da će izazvati reakciju, hidrolizovanim proteinima lososa i pirinčem.

Sadrži ograničen broj sastojaka za smanjenje rizika od alergijske reakcije.
Sadrži sastojke koji podržavaju i jačaju kožu, uključujući vitamine A, E i B kompleks, cink i selen – pružajući Vašem psu jaču barijeru protiv alergena iz okoline.
Pogodna alternativa domaćoj niskoalergijskoj hrani.
Idealno za „eliminaciona ispitivanja“ koja će vam pomoći da otkrijete na šta je Vaš pas alergičan.

Sastojci:

Pirinač, proteini pirinča, svinjska mast, hidrolizovani proteini lososa, minerali, hidrolizat proteina (ispod 10.000 daltona), celulozni prah, vitamini i elementi u tragovima (uključujući helirane elemente u tragovima), riblje ulje, ljuska psilijuma, ekstrakt ruzmarina. Sa prirodnim antioksidantima (tokoferoli i vitamin C).
Ne sadrži veštačke boje ili arome.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Robna marka

Veličina psa

Hrana za sve veličine

Veličina proizvoda

Uzrast

X