Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

DECHRA Cat Weight Reduction 0.4Kg

579,00 RSD

Veterinarska dijeta koja je dizajnirana da pomogne vašoj mački da smrša. Dijeta siromašna mastima i kalorijama, ali bogata vlaknima i proteinima. To znači da svoju mačku možete hraniti velikom ukusnom količinom hrane kako biste zadovoljili njen apetit, a istovremeno joj pomažete da smrša.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 07336 Kategorije: , , ,

Opis

Omogućava Vašoj mački da smrša bez osećaja gladi. Sa malo kalorija i masti, a sa puno vlakana i proteina – omogućavajući Vam da mačku hranite punim obrocima.
Bogat je proteinima za održavanje mišićne mase. Ovo povećava gubitak kilograma jer gubitak tada dolazi od masti, a ne od vitke telesne mase.
Sadrži dodati L karnitin – aminokiselinu koja sagoreva masti.
Visok nivo Omega 3 ribljeg ulja pomaže u održavanju zdrave kože i dlake.
Uz skrob za sporo oslobađanje glukoze i visok nivo vlakana za usporavanje oslobađanja glukoze, ova dijeta je pogodna za mačke sa dijabetesom.
Visok sadržaj vlakana čini ovu ishranu pogodnom za mačke sa zatvorom.

Sastojci:

Proteini kukuruza, celulozni prah, riblje brašno, sušeni grašak, pšenica, zob, minerali (uključujući trikalijum citrat), proteini krompira, hidrolizat životinjskih proteina, svinjska mast, kukuruz, vitamini i elementi u tragovima (uključujući helirane elemente u tragovima), metionin, amonijum hlorid , riblje ulje, taurin, L-karnitin. Sa prirodnim antioksidantima (tokoferoli, ekstrakt ruzmarina i vitamin C).

Ne sadrži veštačke boje ili arome.

Dodatne informacije

Težina 0,4 kg
Robna marka

Veličina proizvoda

Uzrast

X