Clorexyderm shampoo forte 200ml

1.779,00 RSD

Chlorexyderm forte šampon je antiseptični šampon za pranje pasa i mačaka, koji sadrži 2% hlorheksidin diglukonat. Koristi se kako bi sprečio delovanje štetnih mikroorganizama i gljivica na koži. Istovremeno neguje i čisti dlaku pasa i mačaka.

Na zalihama

EAN: 8009722000161 Šifra proizvoda: 01545 Kategorije: , , ,

Opis

SASTAV: Hlorheksidin diglukonat 2%, glycerin, izopropanol, nejonske površinski aktivne supstance u puferu, etarceluloze, boje i mirisi, dejonizovana voda

INDIKACIJE: Kao deo terapije protiv bakterijskih i gljivičnih infekcija kože.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Dlaku temeljno nakvasiti toplom vodom. U skladu sa uputstvom, malu količinu koncentrovanog ili razređenog šampona dobro utrljati po celoj dlaci, da se razvije pena. Koncentrovani šampon isprati nakon 5 min, a 10-puta razređen šampon nakon oko 15 minuta. Na kraju osušiti ljubimca. Clorexyderm® šampon forte upotrebljavati svaka 2-3 dana, takođe koristeći Clorexyderm® rastvor svakih 12-24 sata kako bi se izbegla upotreba sistemskih antimikotika. Bar u početku, preporučuje se svakodnevno kupanje. Lečenje obično traje od 2 do 4 nedelje.

UPOZORENJA: Tokom primene je zabranjeno pušenje, uzimanje hrane i vode. Istovremena upotreba sa nekim spoljnim antiparazitikom nije preporučljiva. Za upotrebu kod životinja u laktaciji, graviditetu, mladih, bolesnih i životinja u rekonvalescenciji je potrebno posavetovati se sa veterinarom.

Izbegavati kontakt sa očima. Ako proizvod dođe u kontakt sa očima, odmah obilno ispirati vodom najmanje 15 min.

Ako proizvod dospe u usnu šupljinu ne izazivati povraćanje. Usnu šupljinu isprati vodom i potražiti savet lekara.

Dodatne informacije

Robna marka

Namena

X