Anima Strath 250ml

2.199,00 RSD

Anima strath sirup sadrži biljne proteine, masti i ugljene hidrate, ali i 11 vitamina, 19 minerala (uljučujući kalcijum, fosfor, gvoždje i selen), 20 amino kiselina i 11 opštih gradivnih materija organizma! Vitaminsko-mineralni preparat Anima Strath.

Na zalihama

EAN: 7610715000672 Šifra proizvoda: 522 Kategorije: , , ,

Opis

Anima strath sirup sadrži biljne proteine, masti i ugljene hidrate, ali i 11 vitamina, 19 minerala (uljučujući kalcijum, fosfor, gvoždje i selen), 20 amino kiselina i 11 opštih gradivnih materija organizma! Vitaminsko-mineralni preparat Anima Strath. Anima Strath, dodatak hrani na bazi biljnog kvasca za sve životinje.
Anima strath jača otpornost organizma , povećava apetit kod konvalescenata, promoviše rast i pomaže u formiranju zdravog i sjajnog krzna. Pozitivna dejstva Anima Strath su potvrđena naučnim ispitivanjima rađenim na švajcarskom univerzitetu i u inostranstvu.
Nova naučna istraživanja su pokazala da kvasac poseduje značajnu količinu izvrsne kombinacije važnih supstanci, proteina, masti, ugljenih hidrata, vitamina, minerala, mikro elemenata, amino kiselina i enzima. Plazmolizirane u jedinstvenom biološkom procesu, ćelije kvasca oslobađaju sve elemente spremne za potpunu apsorpciju u crevima.

Način uprimene:
Za ptice i glodare, preporučena količina je 0,5 do 1,5 ml dnevno, u zavisnosti od veličine. Za male pse, mačke i štence preporučuje se 1,5 do 4 ml dnevno. Za velike i srednje pse preporučuje se 5 do 10 ml dnevno.
SASTAV:
Plazmolizirani kvasac, slad ekstrakt, prirodni med, sok pomorandže.

Dodatne informacije

Robna marka

Namena

X