Alermyl shampoo 200ml

2.499,00 RSD

Virbac Allermyl šampon smiruje iritaciju i oštećenja, izaziva obnavljanje kože na mestu liziranja i gubitka epiderma. Specijalno je formulisan za upotrebu kod pasa i mačaka sa znacima alergije na koži.

Na zalihama

EAN: 3597132008723 Šifra proizvoda: 535 Kategorije: , , ,

Opis

Alermyl penasta mikroemulzija, specijalno formulisana za upotrebu kod pasa i mačaka sa znacima alergije na koži. Preporučuje se za obnovu kože oštećene  delovanjem alergena. Pomaže uspostavljanju integriteta kože i kontroli mikrobne proliferacije na njenoj površini.
Ovaj preparat ima na poseban način inkorporisane masne kiseline, što omogućava prodiranje komponenti i u dublje slojeve kože, a istovremeno omogućava toleranciju i zaštitu.
Virbac Allermyl šampon smiruje iritaciju i oštećenja, izaziva obnavljanje kože na mestu liziranja i gubitka epiderma. Virbac Allermyl šampon je spoj novih sastojka koji omogućavaju kontrolu manifestacije imunoloških i inflamatornih problema na koži. Obnavlja integritet kože kao njene glavne funkcije. Zadržava prirodnu ravnotežu.

Sastav: Baza lavandinog šampona, Mono i oligo saharidi, Vitamin E, Linoleinska kiselina (omega 6), Pirokton olamid (fiziološki pH); Bez parfema.

Uputstvo za upotrebu: Aplikovati šampon na kožu pokvašenu toplom vodom. Masirati čitavo telo životinje pre nanošenja. Naneti šampon i dobro utrljati. Ponoviti nakon 5-10 minuta. Zatim pažljivo isprati toplom vodom. Kupanje se može ponoviti po potrebi 2-3 puta nedeljno.

Dodatne informacije

Robna marka

Namena

X