Dobrodošli na PetKlub Store!

Pomažemo napuštenim životinjama zajedno

Svakodnevno je sve više napuštenih i nezbrinutih ljubimaca na našim ulicama, što možemo videti kroz razne postove na društvenim mrežama, televizijskim reportažama ili novinskim člancima. Takve organizacije i udruženja postoje sa ciljem da prvenstveno zdravstveno pomognu napuštenim ljubimcima, obezbede im mesto gde mogu da prežive i osnovnu hranu, a u idealnoj situaciji i obezbede novi dom. Međutim, kako ove organizacije zavise isključivo od donacija drugih, njihova egzistencija zavisi od dobre volje i svesti naših sugrađana.

Upravo zbog toga smo odlučili da za svaki kupljen proizvod u PetKlub prodavnicama odvojimo 1 dinar za pomoć azilima i udruženjima za zaštitu životinja.

Kućni ljubimci svojim ukućanima pružaju radost i bezuslovnu ljubav svakog dana, a mi kao maloprodajni lanac želimo da pružimo radost ljudima koji se o njima brinu. Pošto smo i mi sami vlasnici kućnih ljubimaca, imamo želju da pomognemo azilima i udruženjima zajedno sa našim kupcima. Upravo iz tog razloga pokrećemo aktivnost u okviru koje ćemo za svaki prodati proizvod donirati jedan dinar. Smatramo da ovakva aktivnost može učiniti nabavku osnovnih proizvoda za svog kućnog ljubimca emotivnijom, i služiti višoj svrsi. Na ovaj način svi vlasnici kućnih ljubimaca direktno sa nama pomažu onim manje srećnim, a podjednako dragim, životinjama koje nemaju dom.

Možete nas pronaći u 6 prodavnica, na Dorćolu (Dubrovačka 3), Banjici (Bulevar JNA 2g), TC Stadion (Zaplanjaska 32), Central Garden-u (kneza Danila 7), i Novom Beogradu (Vojvođanska 12 i Jurija Gagarina 76), a ovaj vid donacija važi i za kupovine na našem sajtu!

Osim ove akcije, u PetKlub-u su postavljene i kutije za donacije, pa vas pozivamo da sami izaberete i podržite na način na koji možete. Budimo humani i prema životinjama!

Hvala i dobrim ljudima iz redakcije “Danas”, na podršci!

https://www.danas.rs/zivot/jedan-proizvod-jedan-dinar-pomozimo-napustenim-zivotinjama/

X