Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

Whiskas Cat Adult Jagnjetina 14 KG

5.289,00 RSD

Suva kompletna hrana za odrasle mačke sa jagnjetinom. Obezbeđuje sve što je mački nutritivno potrebno za dug i srećan život.

Na stanju

Šifra proizvoda: MH00061 Kategorije: , , , ,

Opis

Suva kompletna hrana za odrasle mačke sa jagnjetinom. Obezbeđuje sve što je mački nutritivno potrebno za dug i srećan život. Ukusni briketi sa hrskavom spoljašnjošću i mekanom, ukusnom sredinom. Whiskas svojoj hrani za odrasle mačke dodaje prirodne sastojke: džigericu – izvor vitamina A neophodnog za dobar vid; suncokretovo i riblje ulje – izvor nezasićenih masnih kiselina; celovite žitarice koje lagano otpuštaju energiju; šećernu repu – izvor vlakana za zdravlje sistema za varenje. Suva hrana pomaže u održavanju svakodnevne oralne higijene zahvaljujući svojoj hrskavoj teksturi. U praktičnom pakovanju koje se može ponovo zatvoriti, što obezbeđuje da briketi ostanu duže sveži.

Sastojci: žitarice, meso i proizvodi životinjskog porekla (30%, uključujući 4% jagnjetine u srednje smeđim briketima*), ulja i masti, ekstrakti biljnih proteina, minerali, povrće (uključujući 0.5% sušene šargarepe (ekvivalentno 4% šargarepe) u narandžastim briketima i 1% sušenog graška (ekvivalentno 4% graška) u zelenim briketima), proizvodi biljnog porekla.
*Srednje smeđi briketi obično čine 49% proizvoda, narandžasti i zeleni briketi čine obično svaki po 8% proizvoda.

Dodatne informacije

Težina 14 kg
Robna marka

Ukus

Veličina pakovanja

Veličina proizvoda

Uzrast

X