Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

Versele-Laga Opti Life Dog Puppy All Sensitive Salmon&Rice 2.5kg

2.289,00 RSD

Opti Life Puppy Sensitive je perfektno izbalansirana formula hrane bazirana na lososu i pirinču, specijalno razvijena da zadovolji sve nutritivne potrebe štenaca, pa i onih koji imaju problem sa alergijama ili osetljivim digestivnoim traktom. Hrana je obogaćena lososovim uljem koje dopronosi zdravlju dlake i kože.

Na zalihama

EAN: 5410340311622 Šifra proizvoda: 01712 Kategorije: , , , , ,

Opis

Opti Life Puppy Sensitiv je hrana bazirana na lososu i pirinču, specijalno razvijena da zadovolji sve nutritivne potrebe štenaca. Ova hrana je posebno pogodna za pse koji imaju problem sa alergijama ili osetljivim digestivnoim traktom. Jedinstvena formula bez glutena ne sadrži pšenicu i kukuruz što smanjuje rizik od pojave alergije na gluten. Sa 81% proteina životinjskog porekla koja obezbeđuje laku probavu i optimalnu gustinu stolice
Zahvaljuljući FOS-u i MOS-u koji čuvaju zdravlje intestinalnog trakta kao i optimalnom odnosu proteina i masti ( 26%:14%)
Ova hrana je bogata Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama, uz dodatak lososovog ulja čini dlaku zdravom i sjajnom. Uz to sadrži biotin, cink i bakar koji se lako apsorbuju u organizmu doprinoseći da njegova koža i dlaka budu zdravi.

Sastav: 30% dehidrirani lososos, 30% pirinač, pirinčano brašno, životinjska mast, seme lana, vlakna iz povrća, pivski kvasac, lososovo ulje 1%, kril, minerali, FOS 0,3%, MOS 0,1%, lecitin, morske alge (  Ascophyllum nodosum ), ruzmarin, neven, zeleni čaj

Dodatne informacije

Robna marka

Uzrast

Veličina psa

Hrana za sve veličine

X