Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

Schesir Dog Adult Small Riba 2kg

1.509,00 RSD

Predstavlja suvu monoproteinsku hranu za odrasle pse malih i patuljastih rasa proizvedenu od prirodnih sastojaka uz dodatak vitamina i minerala, kao i ostalih nutritijenata neophodnih za zdrav život.

Na zalihama

EAN: 8005852150127 Šifra proizvoda: 01808 Kategorije: , , , , ,

Opis

Predstavlja suvu monoproteinsku hranu za odrasle pse malih i patuljastih rasa proizvedenu od prirodnih sastojaka uz dodatak vitamina i minerala. Sadrži samo jedan izvor visoko-svarljivih proteina (riba) i izvor masti (purifikovana mast) koja je ekstremno čista i zdrava. Hipoalergijska svojstva hrane proizilaze iz činjenice da nema dodatih konzervanasa i boja, kao i da je hrana proizvedena od samo jednog izvora proteina. Pogodna je za ishranu pasa koji imaju intoleranciju na hranu.
Kvasac zajedno sa FOS (fruktooligo-saharidi) imaju i prebiotsku funkciju tj. obezbeđuju maksimalnu asimilaciju nutritijenata iz hrane u digestivnom traktu. Omega 3 i Omega 6 iz prirodnih izvora, garantuju zdravlje kože i sjajnu dlaku, a zajedno sa antioksidantima (vit. C i vit. E), pomažu organizmu u borbi protiv slobodnih radikala i stimulišu aktivnost i podmlađivanje organizma psa.

SASTAV: 20% dehidrirana riba (15% haringa, 5% tuna ), kukuruz, pirinač 19%, pročišćena životinjska mast, ječam, kukuruzni gluten, pulpa cvekle, 1% fruktooligosaharidi ( FOS ), 01% ulje suncokreta, pivski kvasac, sušena jaja i proizvodi od sušenih jaja, kalcijum  fosfat, kalijum fosfat,  natrijum hlorid, 0,1% juka, 0,03% dehidrirane aromatične biljke ( grožđe, citrusi, deteline, kurkuma, ruzmarin )

Dodatne informacije

Robna marka

Uzrast

Veličina psa

Small

Veličina proizvoda

X