Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

Premil Dog Adult All Atlantic 3 KG

1.589,00 RSD

Kompletna hrana za jačanje imuniteta pasa, za osetljive i pse podložne alergijama. Bogata potrebnim makro i mikro elementima i žitaricama koje ne sadrže gluten. Namenjena za sve veličine pasa, a zbog prisustva tune i pirinča preporučuje se psima koji imaju problema sa alergijama.

Nema na zalihama

EAN: 8606107951010 Šifra proizvoda: PH00197 Kategorije: , , , , ,

Opis

Kompletna hrana za jačanje imuniteta pasa, za osetljive i pse podložne alergijama. Bogata potrebnim makro i mikro elementima i žitaricama koje ne sadrže gluten. Namenjena za sve veličine pasa, a zbog prisustva tune i pirinča preporučuje se psima koji imaju problema sa alergijama. Izbalansiran odnos fruktooligosaharida i mananooligosaharida sa prirodnim izvorom vitamina B grupe, omogućava maksimalno iskorišćenje hrane uz minimalno opterećenje unutrašnjih organa. Dobro izbalansirana hrana omega 6 i omega 3 masnim kiselinama pomaže u rešavanju problema gojaznosti, alergija i stresa.

Sastav: dehidrirana tuna 27%, pirinač 27%, ovas, hladno ceđena biljna ulja, pileća mast, riblje ulje, laneno seme 4%, repin rezanac, krompir, hidrolizovana jetra, pivski kvasac, sušena jabuka, inulin (ekstrakt cikorije), MOS (ekstrakt kvasca) i lecitin.

Dodatne informacije

Robna marka

Veličina psa

Hrana za sve veličine

Veličina pakovanja

Ukus

Veličina proizvoda

Uzrast

X