Pet Secret Premium maska 200ml

2.199,00 RSD

Pet Secret Premium maska s procijanidima i polifruktolima koja duboko neguje suvu kožu i hrani ispucanu i suvu dlaku. Jedinstvena kombinacija sastojaka koži vraca prirodnu elasticnost, dok je istovremeno dlaka u savršenoj kondiciji i prirodno sjajna.

Na zalihama

EAN: 3859893423116 Šifra proizvoda: 01028 Kategorije: , , , , ,

Opis

Redovnim održavanjem higijene svojih ljubimaca i negovanjem pravilnim preparatima možete ukloniti brojne nedostatke i poboljšati teksturu dlake. Medutim, koji sastojci i proizvodi zaista daju najbolje rezultate? Odgovor donosi Premium maska s procijanidima i polifruktolima koja duboko neguje suvu kožu i hrani ispucanu i suvu dlaku. Jedinstvena kombinacija sastojaka koži vraca prirodnu elasticnost, dok je istovremeno dlaka u savršenoj kondiciji i prirodno sjajna. Mekoća dlake nakon korištenja maske znatno olakšava rašcešljavanje i kupanje Vašeg ljubimca čini zabavnijim i jednostavnijim.

P.S. tajni sastojci su: procijanidi, karite, pantenol.

Način upotrebe: Hranjiva maska se može koristiti na nekoliko nacina:Za rutinsko uredivanje Vašeg ljubimca 2 supene kašike (30ml) kreme otopite u 300 ml vruće vode (kod velikih pasa 4 kašike sa 600 ml ili 6 kašika sa 900 ml). Ohladite dobijenu otopinu na telesnu temperaturu pa nakon šamponiranja i ispiranja dlake nanesite otopinu direktno na dlaku ljubimca ili je pomešajte sa šamponom. Nežno promasirajte i ostavite da deluje nekoliko minuta na koži i dlaci. Isperite ljubimca i osušite na uobičajen način.
Ukoliko je potrebno tretirati (nauljiti) dlaku čitavog psa, treba otopiti 2 kafene kašike (10ml) maske kreme u 500 ml vruće vode i mešati ili protresti dok se krema ne otopi. Okupati psa u Premium šamponu dok se otopina sa maskom ne ohladi na sobnoj temperaturi. Nanesite otopinu na dlaku i nežno umasirajte. Nakon toga peškirom posušite i pročešljajte dlaku. Dlaka će biti nahranjena, ravna, mekana i puna volumena.

Napomena: Samo za spoljnu primenu. Ne sme se nanositi na oštećenu kožu ili rane. Ne sme doći u kontakt sa očima. Ako se pojavi reakcija preosetljivosti prekinuti upotrebu.
Način čuvanja: Na tamnom mestu na temperaturi do 25⁰C, van domašaja dece.

Dodatne informacije

Robna marka

Namena

Tip

Veličina proizvoda

X