Pet Secret Premium Aromatherapy regenerator 185ml

2.099,00 RSD

Pet Secret Premium Aromatherapy regenerator kombinacija ulje smilja i slatke narandže deluje regenerativno i protivupalno, osvežava i revitalizuje kožu i dlaku psa, dok istovremeno fitosteroli iz hladno cedjenog ulja semenki ploda divlje ruže deluju kao snažni antioksidansi.

Na zalihama

EAN: 3859893423079 Šifra proizvoda: 530 Kategorije: , , , , ,

Opis

Oštećenja uzrokovana spoljnim faktorima mogu prorediti dlaku i naneti povrede na osetljivoj koži Vašeg ljubimca. Iz Aromatherapy linije, uz šampon za pranje, stiže i odličan regenerator od 100% čistih eteričnih ulja vrhunskog sastava i bogate palete mirisa. Kombinacija ulje smilja i slatke narandže deluje regenerativno i protivupalno, osvežava i revitalizuje kožu i dlaku psa, dok istovremeno fitosteroli iz hladno cedjenog ulja semenki ploda divlje ruže deluju kao snažni antioksidansi. Aromatherapy premium
regenerator najbolji je put do sjajne, zdrave i hidrirane dlake.

P.S. tajni sastojci su: smilje, fitosteroli i slatka narandža

Način upotrebe: Nakon pranja Aromatherapy premium šamponom i ispiranja, nanesite Aromatherapy premium regenerator. Dobro umasirajte u dlaku i za bolji rezultat ostavite 2-3 minuta pre ispiranja. Nakon toga, ljubimca temeljno isperite u mlakoj vodi i osušite peškirom. Rezultat je divna, sjajna i negovana dlaka.
Preporuka: nakon Aromatherapy premium regeneratora koristiti Aromatherapy premium masku za
omekšavanje i zaštitu dlake.

Napomena: Samo za spoljnu primenu.
Način čuvanja: Na tamnom mestu na temperaturi do 25⁰C, van domašaja dece.

Dodatne informacije

Robna marka

Namena

Tip

Veličina proizvoda

X