Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

NPSC Snack White Dog Healthy hips&joint poslastica bela riba 110g

499,00 RSD

Poslastice bez žitarica sa belom ribom namenjene odraslim psima bele i svetle boje dlake napravljene da ojačavaju kosti i zglobove Sastojci će takođe pomoći da dlaka Vašeg psa izgeda sjajnije i bude mekša.

Na zalihama

EAN: 4771317472007 Šifra proizvoda: 04256 Kategorije: , , ,

Opis

Žitarice mogu da izazovu alergije i probleme sa digestivnim traktom. Ove poslastice su idealne za pse koji imaju osetljiv digestivni trakt i koji su podložni pojavi alergija. Izbalansirani sastav probiotika i prebiotika pomaže da se osigura pravilan balans crevnih bakterija, zdrava crevna flora i varenje.

Kako ove poslastice ne sadrže bilo koju vrstu žitarica pogodne su za pse sa osetljivim digestivnim traktom. Glukozamin je neophodan za zdravlje i jačanje kostiju i zglobova.

Glavni i lako svarljivi izvor proteina je bela riba koa ima anti-alergijska svojstva. Usled pažljivo odabranih proteina, ove poslastice su posebno pogodne za pse bele i svetle boje dlake.

Sastav: Bela riba – sušena i fino mlevena ( min 24% ), sušeni krompir, krompirov skrob, hidrolizovani živinski obrok, morska trava Ascophyllum nodosum 6%, sorbitol, glicerin, glukozni sirup, vlakna graška 4%, lososvo ulje 3%, dinamički mikronizovani klinoptiolit 1%, hitozamin, inulin, ekstrakt zelenog čaja 0,5%, glukozamin, hrondotoin sulfat, ekstrakt melise, minerali, mikroalge  Schizochytrium sp. 0,16 %, probiotici Bacillus subtilis.

Dodatne informacije

Robna marka

Tip poslastice

Veličina proizvoda

X