Dermanorm 90tab

2.499,00 RSD

DERMANORM je specifični dodatak hrani za pse lošeg stanja kože, kod dermatoza i prekomernog ispadanja dlake, za poboljšanje kože posle kožnih bolesti, za masnu dlaku punu peruti, kod menjanja dlake i kod perutanja kože. Kapsule sadrže specijalne esencijalne masne kiseline (EFA), koje su potrebne u organizmu za izgradnju i razvoj zdrave kože i dlake.

Nema na stanju

Šifra proizvoda: 01649 Kategorije: , , ,

Opis

DERMANORM kapsule – specijalni dodatak hrani s esencijalnim masnim kiselinama (EFA) za podršku u postizanju zdravog stanja kože i dlake za pse

Sastav: biljno ulje, želatin, riblje ulje.

Analitički sastav: sirova mast 62 %, sirovi proteini 21 %, pepeo 1%, sirova vlakna 0 %,
Konzervansi: Antioksidans EEC dodatak (E306).

Delovanje: DERMANORM® je specifični dodatak hrani za pse lošeg stanja kože i dlačnog pokrivača. Kapsule sadrže specijalne esencijalne masne kiseline (EFA), koje su potrebne u organizmu za izgradnju i razvoj zdrave kože i dlake. Izvor djelatnih supstanci u DERMANORM® -u je ulje borača, koje sadrži visoku koncentraciju esencijalnih masnih kiselina cis-linolne kiseline (LA) i gama-linolenske kiseline (GLA), te riblje ulje s bogatim sadržajem ajkosapentenske kiseline (EPA) i dokosaheksenske kiseline (DHA). Kombinacijom ulja borača i ribljeg ulja dobijen je optimalan odnos OMEGA 6 i OMEGA 3 masnih kiselina (5-10 : 1).

INDIKACIJE: podupiranje funkcija kože kod dermatoza i prekomernog ispadanja dlake. Poboljšanje konstitucije kože posle kožnih bolesti. Koža sklona kožnim bolestima.
Loše opšte stanje dlake i kože i ispucana dlaka bez sjaja. Masna dlaka puna peruti. Menjanje dlake. Perutanje kože.

Dodatne informacije

Robna marka

Namena

X