BioDiar Gel 20ml

799,00 RSD

BioDiar gel je 100% prirodni preparat koji ima lokalno adstrigentno, antiinflamatorno i antibakterijsko delovanje, zasnovano na prisustvu tanina i eugenola.

Nema na zalihama

EAN: 8606108124437 Šifra proizvoda: 145 Kategorije: , , ,

Opis

BioDiar gel je 100% prirodni preparat koji ima lokalno adstrigentno, antiinflamatorno i antibakterijsko delovanje, zasnovano na prisustvu tanina i eugenola. Tanini iz ekstrakta pitomog kestena imaju svojstvo da vezuju proteine i tako vezuju toksine i bakterije u gastrointestinalnom traktu. Reaguju sa ćelijskim zidom bakterija, oštećuju ga  i tako sprečavaju bakterijsko razmnožavanje. Takođe imaju antihemoragična svojstva. Eugenol iz karanfilića ima jako antibakterijsko dejstvo, ali je veoma  efikasan i u borbi protiv gljivičnih i protozoalnih infekcija. Deluje analgetički, antiflogistički u gastrointestinalnom traktu i podstiče sekreciju digestivnih enzima. U urinarnom traktu deluje antiseptički i antiinflamatorno. Predstavlja jak antioksidans.

Antidijareično dejstvo Biodiara je veoma brzo i pouzdano. Nakon primene ovog preparata, posle par sati dolazi do zaustavljanja dijareje.

Dodatne informacije

Robna marka

Namena

X