Dobrodošli na PetKlub Store!

Prodavnica

Advance Dog Puppy All Sensitive Losos&Pirinač 12 KG

8.279,00 RSD

Advance hrana se preporučuje za štenad svih veličina, starosti između 2 i 12 meseci sa osetljivim stomakom. Ovo je granulirana hrana posebno prilagođena za ishranu štenaca sa netolerancijom prema mesnim proteinima i drugim sastojcima koji mogu da prouzrokuju nastanak alergija.

Nema na zalihama

EAN: 8410650009353 Šifra proizvoda: PH00120 Kategorije: , , , , ,

Opis

ADVANCE Sensitive Puppy se preporučuje za štenad svih veličina, starosti između 2 i 12 meseci sa osetljivim stomakom. Sensitive Losos i Pirinač je visokokvalitetna granulirana hrana posebno prilagođena za ishranu štenaca sa netolerancijom prema mesnim proteinima i drugim sastojcima koji mogu da prouzrokuju nastanak alergija. Sadrži samo proteine ribljeg porekla. Ne uključuje jaja i druge potencijalne uzročnike alergija.
Advance hrana za pse je dizajnirana na osnovu najnovihih istraživanja u oblasti ishrane pasa. Obezbeđuje sve hranjive elemente neophodne za izvrsno zdravlje tokom razvojnog perioda. Doprinosi pravilnom funkcionisanju celog organizma uključujući imuni sistem, sistem varenja, kardiovaskularni sistem i urinarni sistem.

Sastav: Losos (18%), pirinač (14%), kukuruz, kukuruzni gluten obrok, dehidrirani proteini tune, životinjska mast, hidrolizirani proteini životinja, proteini iz krompira, kvasac, hidrolizovani kolagen, pulpa cvekle, vlakna iz povrća, kalijum hlorid, fruktoligosaharidi, riblje ulje, kalcijum karbonat, so, aloe vera

Dodatne informacije

Robna marka

Veličina psa

Hrana za sve veličine

Veličina pakovanja

Ukus

Veličina proizvoda

Uzrast

X